5 Simple Techniques For نیلینگ
5 Simple Techniques For نیلینگ
Blog Article
ایجاد پایداری مناسب در هنگام تخریب، گودبرداری و اجرای سازه نگهبان یکی از مراحل مهم ساخت و سازهای شهری است. لذا باتوجه به اهمیت ... دیدگاه خود را بنویسید
مراحل اجرای نیلینگ شامل گودبرداری مقطعی، حفاری گمانهها، نصب میلگرد تسلیح، تزریق دوغاب سیمان، بتن پاشی، و نصب صفحه سر نیل و مهره میباشد.
پس از اتمام فرآیند تزریق دوغاب، بهمنظور جلوگیری از فرسایش و حفظ یکپارچگی میخهای انتهایی، ضروری است که سطح دیواره با استفاده از یک لایه مش (تشکیل شده از میلگردهای طولی و عرضی) با تکنولوژی شاتکریت (بتن پاشی) پوشانده شود.
سرعت پمپاژ آب از محل گود اهمیت بسیار زیادی دارد و افزایش سرعت ممکن است منجر به بیشتر شدن نشستها گردد.
نیلینگ در گودبرداری یکی از روشهای اصلی به شمار میآید که جهت مقاوم سازی و پایدار کردن سازه (به خصوص درزمان و پروژههای کوتاه مدت) استفاده میشود.
لایهها و میان لایههایی که در مطالعات ژئوتکنیک گزارش نشده،
با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در موارد زیر:
با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در:
قدیمیترین جدیدترین رای بیشتر نظرات مشاهده همه نظرات
روش نیلینگ در سال ۱۹۶۰ میلادی برای اولین بار مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این روش بر اساس روش سیستم مهاربندی و پیچ کردن سنگ ها می باشد. اولین بار این سیستم پایدارسازی برای حفر تونلی در استرالیا در سال ۱۹۶۰ به کار گرفته شد. در این تونل برای پایدارسازی از آرماتور، تزریق دوغاب سیمان و شاتکریت استفاده گردید.
در این مقاله تلاش بر این شد که درباره سازه نگهبان نیلینگ اطلاعاتی را خدمت شما ارائه دهیم. همچنین درباره نحوهی اجرای این روش، مزایا و معایب و تفاوت این روش با روش انکراژ نیز صحبت کردیم.
بنابراین، امکان پایداری آنها به صورت قائم یا نزدیک نیلینگ چیست به قائم بسیار کم و مشکل است.
پس از استقرار دستگاه مخصوص در موقعیت مناسب، چاهکهای افقی یا مایل در دیوارههایی با فواصل مشخص حفاری میشوند. قطر این چاهکها تقریباً در حدود ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر و عمق آنها حدوداً ۵ تا ۱۰ متر است.
در تصویر زیر گام های گودبرداری به روش نیلینگ نشان داده شده است: